1 Δεκεμβρίου 2022

Η Alteryx τίμησε τους συνεργάτες της στο Inspire 2011

H εταιρία Alteryx, δημιουργός της Geographic Business Intelligence, τίμησε τους εταιρικούς χρήστες της και τους καλύτερους συνεργάτες της κατά την διάρκεια του ετήσιου Inspire 2011: Alteryx Community Conference, το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 και 9 Μαρτίου 2011, στο Omni Interlocken Resort.

Ο Dean Stoecker, CEO της Alteryx, χαιρέτισε τους πελάτες της εταιρίας των οποίων οι εφαρμογές έχουν αποδώσει στην παραγωγή αποτελεσμάτων και πληροφορίας για βιομηχανίες διαφόρων τύπων. Ένας προηγμένος οδικός χάρτης, ο οποίος βγήκε στην αγορά το Ιανουάριο του 2010, έγινε η αφορμή για να μετατραπούν μικρές σε μεσαίες επιχειρήσεις, ακόμα και να μπουν στην λίστα του Fortune 500.

“Η διοργάνωση Inspire 2011 επικεντρώνεται στην κοινότητα Alteryx , ένα εκτενές δίκτυο επιχειρήσεων που μοιράζονται τις επιτυχίες, τα κατορθώματα και τις πρακτικές τους χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Alteryx” λέει ο Stoecker. Και συνεχίζει “ Είμαστε περήφανοι που φιλοξενούμε αυτή την γιορτή για να εκτιμήσουμε και να αναγνωρίσουμε το όραμα και την ηγετική θέση των πελατών και συνεργατών. Όλοι μας στην Alteryx νιώθουμε προνομιούχοι να είμαστε μέρος αυτής της κοινότητας που αυτο-προσδιορίζεται σαν αυθεντικότητα και στην καινοτομία.”

Η Alteryx αναγνωρίζει τον ηγέτη στο λιανικό εμπόριο παγκοσμίως, την Walmart, με το βραβείο Inspire 2011 Best Practices Award for Business Intelligence & Analytics, για την πρακτική που ακολούθησε συνδυάζοντας γεωγραφικούς, δημογραφικούς παράγοντες, την κατηγοριοποίηση των προϊόντων για την αυτοματοποίηση των οικονομικών αναφορών και των εμπορικών αναλύσεων ανά κατάστημα. Η CenturyLink, συνεργάτης της Alteryx, πάροχος broadband, ψυχαγωγίας και φωνητικών υπηρεσιών, βραβεύτηκε με το Alteryx Spatial Best Practices Award για το γεγονός ότι κατάφερε να γεφυρώσει την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφορίας μοιράζοντας τις ανάγκες μεταξύ των δυο διαφορετικών λειτουργιών της.