19 Ιουλίου 2024

H Alteryx και η συνεργασία της με τα πανεπιστήμια

H εταιρία Alteryx, που έχει αναπτύξει την πιο γρήγορη  Geographic Business Intelligence® πλατφόρμα παγκοσμίως, επέκτεινε το επιτυχημένο πρόγραμμα υποτροφιών της (Alteryx Educational Grant Program) για να συμπεριλάβει τα καλύτερα τμήματα παγκοσμίως στο Business, Computer Science και Geography αλλά και στα ερευνητικά κέντρα. Με την φιλοδοξία να αναπτύξει και να διαδώσει τις γνώσεις μέσα στον ακαδημαικό χώρο και να εμπλουτίσει την ομάδα των πανεπιστημίων στην οποία ήδη συμμετέχουν τα Pennsylvania State University, University of Rochester, Simon School of Business, University of North Texas,University of California, Paul Merage School of Business ξεκίνησε την συνεργασία της με τα Florida State University, JK Institute of Technology & Management, Mumbai, India, Ryerson University, Canada, East China University, China, Wuhan University, China.

Συνολικά, η εταιρία έχει δώσει πάνω από 1εκ. δολ. σε εκπαιδευτικά ιδρύματα με την μορφή χορηγιών-υποτροφιών. Κάθε οργανισμός λαμβάνει δωρεάν άδεια για το λογισμικό της εταιρίας, τεχνική υποστήριξη, υποτροφίες, και ενθαρρύνεται η ανάπτυξη προγραμμάτων πρακτικής και μετέπειτα πρόσληψης ικανών ατόμων από τα διάφορα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα.

Πολλοί φοιτητές χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της εταιρίας για την διεκπαιρεώση της διατριβής βρίσκοντας πληροφορίες που τους βοηθούν στις αναλύσεις τους, και ειδικά στο τομέα του Business και στην αξιολόγηση των διαφόρων εταιριών. Επιπλέον, ο Dr. Murray D. Rice, University of North Texas από το τμήμα Γεωγραφίας, αναφέρει ότι εκπαιδεύουν τους μαθητές τους να παρέχουν αναλύσεις στην γεωγραφία αλλά και σε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένων όπως αστική ανάπτυξη, ανάλυση αγοράς, business location analysis, και αξιολογηση αγοράς. Παράλληλα, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να συνδέσει την θεωρία του μαθήματος με τον πραγματικό κόσμο.