8 Δεκεμβρίου 2023

Βραβείο ειδικής προσφοράς και ομαδικότητας στην QlikView Hellas στο ετήσιο συνέδριο Qonnections στο Μαϊάμι

Το Qonnections είναι ένας σημαντικός θεσμός της QlikTech και πραγματοποιείται κάθε χρόνο αποκλειστικά και μόνο για τους συνεργάτες του QlikView με σκοπό την ενημέρωση πάνω σε θέματα Marketing,  Πωλήσεων και Τεχνικής υποστήριξης.

 

Η φετινή χρονιά βρήκε το συνέδριο Qonnections στο Μαϊάμι στις 22-25 Απριλίου 2012 σε ένα κατάμεστο χώρο με πάνω από 1.000 συνεργάτες από όλο τον κόσμο του QlikView.

 

Στην παράλληλη συνεδρία του region που ανήκει η QlikView Hellas τιμήθηκε με το βραβείο «Special Contributions, teamwork and continued drive to develop the QlikView Business” από τους κ. Vincent Peters, RVP & MD Benelux, Easter Europe, Russia, Middle East & Africa και από τον κ. Peter Custers, Qonnect Director Easter Europe, Russia, Middle East & Africa.

 

Ο παρευρισκόμενος κ. Τσολακίδης Στέφανος, Business Development Manager της QlikView Hellas δήλωσε «Είναι ιδιαίτερη χαρά να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται η προσπάθειά μας ενώπιον των συναδέλφων και συνεργατών του QlikView. Από την άλλη πλευρά όμως είναι και μεγάλη ευθύνη ώστε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά θέτοντας στους εαυτούς μας υψηλούς στόχους. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με ομαδική δουλειά για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του QlikView, ενός προϊόντος που τόσο πιστεύουμε».