23 Σεπτεμβρίου 2023

EMC - Techonomy 2012: Human Face of Big Data, Data Science και Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο θα κυριαρχήσουν στην ατζέντα της εκδήλωσης

Η EMC μαζί με ηγετικά στελέχη από το χώρο του IT συμμετέχουν στο Techonomy 2012 που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 13 Νοέμβρη στο ξενοδοχείο Ritz - Carlton Dove Mountain στην Αριζόνα. Παρακολουθήστε ζωντανά τη συνέντευξη του Joe Tucci καθώς και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει σχετικά με το Human Face of Big Data

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EMC, Joe Tucci, καθώς και πλήθος άλλων κορυφαίων στελεχών, θα μοιραστούν τις απόψεις τους αναφορικά με τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία όχι μόνο στις επιχειρήσεις αλλά σε ολόκληρο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας.

 

Συζήτηση μεταξύ του David Kirkpatrick, ιδρυτή του Techonomy, και του Joe Tucci υπό τον τίτλο «Πληροφορία, Ηγεσία και Διοίκηση» η οποία θα παρουσιαστεί ζωντανά εδώ.

 

Ο Rick Smolan, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Against All Odds Productions, θα παρουσιάσει ιδέες και δεδομένα τα οποία προέκυψαν από το πρωτοποριακό project Human Face of Big Data το οποίο διεξήχθη υπό την αιγίδα της EMC. Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά εδώ.

 

Ο Πρόεδρος της RSA Art Coviello θα συμμετάσχει στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί υπό τον τίτλο «Κυβερνοπόλεμος: Ένας ΤΡΕΛΟΣ,ΤΡΕΛΟΣ κόσμος». Σκοπός της συζήτησης είναι η εξερεύνηση των απειλών και κινδύνων στο διαδικτυακό περιβάλλον, κίνδυνοι οι οποίοι στις μέρες μας γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκοι. Επιπλέον θα συζητηθούν οι αλήθειες και τα ψέματα που σχετίζονται με ένα πιθανό κυβερνοπόλεμο.