1 Οκτωβρίου 2023

Η υπηρεσία τεχνολογιών Avantica, συνδυάζοντας εργαλεία analytics, την διανομή του Agile και τη χρονο-γεωγραφική τοποθεσία της , λανσάρει άμεσα το προϊόν της στη κατηγορία των "Big Data"

Η Avantica, ένας ειδικός στη διανομή λογισμικού ανάπτυξης Agile και τη διασφάλιση ποιότητας βοήθησε τα τελευταία 18 χρόνια οργανισμούς όπως το Software 500, νεοπαγείς εταιρείες και πελάτες της βιομηχανίας να λανσάρουν περίπου 1.600 καινοτόμα προϊόντα λογισμικού και μεγάλης κλίμακας εφαρμογές διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας. Η φήμη της εταιρείας όσον αφορά την ποιότητα του λογισμικού που χρησιμοποιεί ένα μοντέλο Nearshore που προέρχεται από την Κόστα Ρίκα και το Περού, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της Avantica στα δημοφιλή εργαλεία analytics και τη διανεμημένη αποτελεσματικότητα Agile αξιοποιείται ολοένα και περισσότερο από τις εταιρείες της Βόρειας Αμερικής για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων δεδομένων μεγάλου όγκου.

 

«Οι αρχιτέκτονες λογισμικού της Avantica και οι έμπειροι δημιουργοί εφαρμογών Agile συνεργάζονται με τους πελάτες λογισμικού μας με στόχο να βγάλουν γρήγορα τα προϊόντα τους στην αγορά», ανέφερε ο Mario Chaves, διευθύνων σύμβουλος της Avantica Technologies.

 

Επειδή τα κέντρα λογισμικού της εταιρείας στη Λατινική Αμερική είναι στην ίδια ωρολογιακή ζώνη με τις Η.Π.Α., σε αντίθεση με την Ινδία και την Ανατολική Ευρώπη, οι ομάδες της Avantica μπορούν άμεσα και αποτελεσματικά να συνεργαστούν με τις εσωτερικές ομάδες του πελάτη. Η αγορά της Βόρειας Αμερικής όσον αφορά τους ειδικούς των υπηρεσιών λογισμικού Nearshore αναπτύχθηκε ταχύτατα. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα είναι η πρόσβαση σε συντονισμένη πολιτισμική συμβατότητα, το άρτια εκπαιδευμένο, φτηνό εργατικό δυναμικό, ο συντομότερος χρόνος μετακίνησης και η συμβατότητα ζώνης ώρας που υποστηρίζει ένα λογισμικό υψηλής συνεργασίας. Και, με τους ειδικούς του Nearshore που χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα νέα εργαλεία λογισμικού analytics, αυτός ο συνδυασμός πλεονεκτημάτων που στοχεύει στο να προωθήσει τα προϊόντα δεδομένων μεγάλου όγκου αποδείχθηκε αποτελεσματικός.