1 Οκτωβρίου 2023

Η Oracle παρουσιάζει το Oracle Cloud μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων

Αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευσή της στις λύσεις cloud, η Oracle παρουσιάζει το Oracle CloudWorld, μια σειρά εκδηλώσεων στις οποίες ανώτερα στελέχη της Oracle, πελάτες και συνεργάτες της, καθώς και πρόσωπα που επηρεάζουν σημαντικά τη διαμόρφωση απόψεων στον κλάδο, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους ως προς το μετασχηματισμό των επιχειρήσεών τους χρησιμοποιώντας το Oracle Cloud.

 

Η έναρξη των εκδηλώσεων Oracle CloudWorld έρχεται λίγο μετά από τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών Oracle Cloud στο Oracle OpenWorld 2012. Ο Πρόεδρος της Oracle, Mark Hurd, κηρύσσει σήμερα την έναρξη του Oracle CloudWorld στο Ντουμπάι. Το Oracle CloudWorld θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως: Λονδίνο, Λος Άντζελες, Πόλη του Μεξικό, Βομβάη, Μόναχο, Νέα Υόρκη, Σιγκαπούρη, Σίδνεϋ και Τόκιο.

 

Στις βασικές συνεδρίες θα γίνουν παρουσιάσεις για τη στρατηγική της Oracle και το σχέδιο εξέλιξης για τις λύσεις cloud και κοινωνικών δικτύων.

 

Εγγραφείτε για το Oracle CloudWorld: Εδώ.

 

Το Oracle Cloud είναι το πιο ολοκληρωμένο περιβάλλον cloud στον κόσμο και χρησιμοποιείται καθημερινά από περισσότερους από 25 εκατομμύρια χρήστες και 10.000 οργανισμούς.