8 Δεκεμβρίου 2023

Η SAS Νο.1 στα προηγμένα και προγνωστικά analytics σύμφωνα με την IDC

Οι οργανισμοί εμπιστεύονται τις τεχνολογίες Big Data analytics της SAS® για να οδηγηθούν στην επιτυχία.


Η SAS διατηρεί την επιβλητική ηγετική της θέση στην αγορά προηγμένων και προγνωστικών analytics, σύμφωνα με την έκθεση της IDC, «Worldwide Advanced and Predictive Analytics Software 2014–2018 Forecast and 2013Vendor Shares». Από 1997, όταν η IDC ξεκίνησε να παρακολουθεί τον κλάδο των προηγμένων analytics, η SAS κατέχει την ανώτερη θέση, κάτι που επιβεβαιώνει την αδιάκοπη ανάπτυξη της εταιρείας.

 

Η IDC χαρακτήρισε τη SAS ως τον κορυφαίο προμηθευτή, με μερίδιο αγοράς 35,4 τοις εκατό στην αγορά των προηγμένων και προγνωστικών analytics το 2013, μεγαλύτερο, δηλαδή, από το διπλάσιο των κοντινών ανταγωνιστών της. Επιπλέον, η έκθεση της IDC κατέταξε τη SAS μεταξύ των πέντε κορυφαίων παρόχων που παρουσιάζουν τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στα προηγμένα και προγνωστικά analytics.

 

«Τα αποτελέσματα της έρευνας της IDC αντανακλούν τόσο το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της SAS σε λύσεις analytics, όσο και την αφοσίωση της στην εξυπηρέτηση των πελατών της», δήλωσε ο Jim Davis, SAS Senior Vice President και Chief Marketing Officer της SAS.

 

«Κάθε οργανισμός μπορεί να επωφεληθεί από την ανάλυση των μεγάλων δεδομένων –Big Data-,» είπε ο Davis . «Οι λύσεις analytics μας, ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις με αμέτρητες γνώσεις σχετικά με το πώς να προβλέψουν την απάτη, να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών και να μειώσουν τα κόστη τους, και τα παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις εφαρμογές τους. Τα αποτελέσματα της έκθεσης της IDC σχετικά με τα μερίδια αγοράς των προμηθευτών, επικυρώνει το έργο που έχουμε κάνει ώστε να καταφέρουμε να δημιουργούμε τις πιο καινοτόμες λύσεις analytics στην αγορά.»

 

Όσοι επιθυμούν να μάθουν πώς μπορούν να μεγιστοποιήσουν την αξία των analytics, να βελτιώσουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, και να αναπτύξουν μία δυνατή κουλτούρα βασισμένη στα analytics, μπορούν να διαβάσουν την έκθεση «The Analytics Mandate», του MIT Sloan Management Review σε συνεργασία με τη SAS, στην οποία εμπεριέχονται 30 συνεντεύξεις στελεχών και μία παγκόσμια έρευνα, βασισμένη σε περισσότερα από 2.000 στελέχη.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ SAS
H SAS είναι ηγέτιδα εταιρεία λογισμικού και υπηρεσιών Business Analytics και ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής παγκοσμίως στην αγορά του Βusiness Intelligence. H SAS αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, με τις εξειδικευμένες και κλαδικές λύσεις της να χρησιμοποιούνται σε πάνω από 70.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 136 χώρες ανά την υφήλιο. Από το 1976 η SAS δίνει στους πελάτες της ανά τον κόσμο “Τhe Power to Know®” (www.sas.com/greece).