19 Ιουλίου 2024

Η Jigsaw Academy λανσάρει τις αναλύσεις για τους μηχανικούς

Νέο Δελχί: Η JigsawAcademy,  μία online σχολή για αναλύσεις, εγκαινιάζει τις αναλύσεις για τους  μηχανικούς, μια σειρά μαθημάτων που σχεδιάστηκε από μηχανικούς.

Σύμφωνα με την ακαδημία, κολέγια που αφορούν την μηχανική στη χώρα ενισχύουν το εργατικό δυναμικό με μία σειρά μαθημάτων που έχει ως στόχο να ενισχύσει τους μηχανικούς με το σύνολο των  ικανοτήτων ανάλυσης δεδομένων που έχουν γίνει μια απαραίτητη προϋπόθεση στην τρέχουσα αγορά εργασίας.

Το μάθημα θα καθοδηγήσει τους μαθητές μέσα από ένα χαρτοφυλάκιο εννοιών στις αναλύσεις  και στην επιστήμη των δεδομένων, με ηχογραφημένες διαλέξεις, ζωντανές μελέτες, με πρόσβαση στο κέντρο εκμάθησης τους, με την εποπτεία καθηγητών και τεχνολογική υποστήριξη.

Οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα βίντεο της τάξης και των ηχογραφήσεων για μια περίοδο έξι μηνών.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων που εκπαιδεύει τους μαθητές για  τεχνικές ανάλυσης και εργαλεία που έχουν ζήτηση, όπως τις: SAS, R, Python, SQL και τις τεχνικές απεικόνισης δεδομένων. Το μάθημα καλύπτει τη χρήση τεχνικών όπως η προγνωστική μοντελοποίηση, ανάλυση δεδομένων, και το χειρισμό των Big Data.

Ο καθηγητής U Dinesh Kumar, διευθυντής προγράμματος και πρόεδρος στο κέντρο δεδομένων και αναλύσεων του εργαστηρίου IIM Bangalore, δήλωσε ότι οι αναλύσεις ως βιομηχανία αναμένεται να αυξηθούν επιθετικά και είναι η επόμενη μεγάλη αλλαγή τα επόμενα χρόνια που θα έχει αντίκτυπο σε οτιδήποτε γνωρίζουμε, δημιουργώντας πρωτοφανή ζήτηση των συστημάτων και των δεξιοτήτων.

"Το μάθημα θα επιτρέψει στα ταλέντα να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους, εξοπλίζοντας τους με τη δυνατότητα να μετρήσουν όχι μόνο τα σημεία, αλλά και τη διασύνδεσή τους”, είπε.

Ο Gaurav Vohra, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε, “Οι μηχανικοί έχουν μια φυσική κλίση στις αναλύσεις, και συνήθως έχουν έναν τυπικό συνδυασμό της τεχνολογίας και της επάρκειας των δεξιοτήτων τους και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που είναι κατάλληλοι για μια καριέρα στις αναλύσεις ".