18 Απριλίου 2024

Πιστοποίηση SAP για τη SmartChain CMA

Η εταιρεία Savi Technology του ομίλου Lockheed Martin ανακοίνωσε πως η 6η έκδοση του λογισμικού της πλατφόρμας SmartChain Consignment Management Application (CMA) πέρασε επιτυχημένα την πιστοποίηση της SAP που έγινε μέσω της πλατφόρμας τεχνολογίας της SAP NetWeaver ΡΙ.

Το SmartChain CMA ενσωματώνει τις λύσεις της SAP για να παρέχει μια αυτοματοποιημένη λύση που συγχρονίζει τις διαδικασίες προγραμματισμού και εκτέλεσης αλυσίδων εφοδιασμού για την Εθνική Άμυνα, το δημόσιο τομέα και τους εμπορικούς πελάτες.

Ο John McFadyen, αντιπρόεδρος των διεθνών επιχειρήσεων της Savi Technology δήλωσε πως «Το SmartChain CMA βοηθά να γεφυρώσει τα κενά μεταξύ των διαδικασιών προγραμματισμού, απογραφής, εντοπισμού και παράδοσης».

Σε μια συνέντευξη του ομίλου Lockheed Martin, ο Mohammad Avani, διευθυντής της διαχείρισης προϊόντος για την Savi Technology, τόνισε  ότι η ενσωμάτωση με πρόσθετες ενότητες της SAP είναι αυτήν την περίοδο υπό ανάπτυξη και δήλωσε πως «θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την ολοκλήρωσή και ενσωμάτωση με τη SAP για διάφορες βιομηχανίες, ειδικά στη ενεργειακή βιομηχανία (πετρελαίου και αερίου) και στη βιομηχανία αεροδιαστημικής και άμυνας».