23 Σεπτεμβρίου 2023

Η IBM επενδύει στο cloud computing

Ανταποκρινόμενη στη ζήτηση του παγκόσμιου δικτύου της, η IBM αναπτύσσει νέα προγράμματα μάρκετινγκ, πωλήσεων και IT με σκοπό να βοηθήσει τους συνεργάτες της να επωφεληθούν των ευκαιριών στις αγορές cloud computing και business analytics.

Με τον όγκο των δεδομένων να αυξάνεται εκθετικά κάθε χρόνο, η ικανότητα εξαγωγής συμπερασμάτων είναι πολύ σημαντική. Σήμερα το 95% των εργασιών analytics της IBM με μεσαίου μεγέθους οργανισμούς, γίνονται μέσω ενός δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών που φτάνουν τις 1000 εταιρίες. Η ανάπτυξη του cloud computing είναι μια ακόμα ευκαιρία, σύμφωνα με έρευνα που διεξάγει η IBM σε περισσότερους από 2000 επαγγελματίες του IT.

“Πολλές εταιρίες τεχνολογίας θέλουν να επεκτείνουν τις εργασίες τους με τις νέες δυνατότητες cloud και analytics και οι πελάτες θα επιλέξουν αυτές που θα επιδείξουν μεγαλύτερη αξιοπιστία και εμπειρία.”, λέει ο Jim Corgel, general manager ISV and Developer Relations της IBM.

Σε συνδυασμό με  την αυξανόμενη αγορά cloud computing, που αναμένεται από τα $68.3 δις το 2010 να φτάσει τα $148.8 δις το 2014 η IBM προχωρά σε μια ακόμα κίνηση, το IBM cloud computing specialty. Η IBM και το δίκτυο συνεργατών της θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα οικοσύστημα εταιριών που θα προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σε πελάτες όλων των μεγεθών και των κλάδων.