29 Σεπτεμβρίου 2023

Η IBM Παρέχει Analytics στον τομέα των Social Business

Η IBM λάνσαρε πρόσφατα νέο λογισμικό και υπηρεσίες, παρέχοντας ολοκληρωμένες δυνατότητες δικτύωσης που επιτρέπουν στους οργανισμούς να εφαρμόζουν τα analytics σε πρωτοβουλίες τους  σε social business για ενισχυμένες γνώσεις όσον αφορά το αίσθημα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Θα παρασχεθούν νέες υπηρεσίες cloud για την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της IBM, οι IBM Connections, οι οποίες θα ενσωματώνουν εξελιγμένες δυνατότητες analytics μαζί με τον έλεγχο real-time δεδομένων και γρηγορότερα δίκτυα συνεργασίας μέσω των υπηρεσιών SmartCloud της IBM. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιούν τα IBM Connections μπορούν να ενσωματώσουν και να αναλύσουν τα δεδομένα που προέρχονται από ανθρώπους, συσκευές και αισθητήρες, ευθυγραμμίζοντάς τα με επιχειρηματικές διαδικασίες με στόχο να παίρνουν πιο γρήγορες και ακριβείς επιχειρηματικές αποφάσεις.

 

Με τις πληροφορίες που συλλέγονται με τα IBM Connections, οι επιχειρήσεις μπορούν να κερδίσουν γνώσεις όσον αφορά τις τάσεις των πελατών και της αγοράς, εντοπίζοντας σχέδια και αλλαγές της αγοράς. Μπορούν να προσαρμόζουν τις καμπάνιες τους ή να αντιδρούν σε αλλαγές της αγοράς άμεσα και εν κινήσει, ακόμα και να δημιουργούν κοινωνικά δίκτυα αυτόματα ώστε να φέρνουν σε επαφή ειδικούς οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις νέες γνώσεις.

 

Το νέο λογισμικό και οι υπηρεσίες cloud της IBM περιλαμβάνουν: νέο λογισμικό social analytics που ψάχνει τα wikis, τα blogs και άλλες online δραστηριότητες για ανάλογα δεδομένα· νέο λογισμικό που ενσωματώνει δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης με διαχείριση περιεχομένου επιχειρήσεων· το νέο IBM SmartCloud for Social Business για την απλοποίηση της πρόσβασης σε αρχεία, κοινωνική δικτύωση, άμεση αποστολή μηνυμάτων, καθώς επίσης και άλλα στοιχεία και μια cloud-based productivity suite· και νέο λογισμικό αποστολής μηνυμάτων και συνεργασίας που παρέχει ένα μόνο σημείο εισόδου για όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες.