25 Απριλίου 2024

H SAS χρυσός χορηγός του Business Analytics Forum ΙΙ

Η SAS Ελλάδας, ηγέτιδα στο χώρο του λογισμικού και των υπηρεσιών επιχειρηματικών analytics, θα συμμετάσχει ως χρυσός χορηγός στο πανευρωπαϊκό συνέδριο "Business Analytics Forum ΙΙ”. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Financial-Academy.eu, την Whiztech και το Business-Analytics.gr, την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, στην αίθουσα Cotsen Hall της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, με θέμα "How Business Analytics can be used to Drive Better Decisions in a Turbulent Environment!".

 

Στόχος της παρουσίας της SAS Ελλάδας στο Business Analytics Forum ΙΙ είναι να μεταφέρει την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία της και να παρουσιάσει τη χρησιμότητα και τα οφέλη των analytics στη σημερινή, αλλά και μελλοντική οικονομία. Ειδικότερα, ο κ. Γιώργος Επιδέξιος, Project Manager της SAS Ελλάδας & Κύπρου, θα εκπροσωπήσει την εταιρεία με την ομιλία του με θέμα: “The Social Network Analytics Path to Advanced Customer Behavioral Understanding and Prediction”.

 

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, o κ. Επιδέξιος θα αναλύσει τους τρόπους με τους οποίους οι σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις Analytics της SAS μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να κατανοήσουν και να προβλέψουν την συμπεριφορά των πελατών τους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία δραστηριοποιούνται, με απώτερα οφέλη τη διενέργεια στοχευμένων ερευνών αγοράς, τη βελτίωση στην παροχή εξυπηρέτησης προς τους πελάτες και, εν τέλει, την αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας. Παράλληλα θα εξηγήσει πώς η συγκεκριμένη λύση  SAS Social Network Analytics μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πρόληψη και ανίχνευση εγκληματικών συμπεριφορών/απάτης και θα αναφερθεί επίσης στις δυνατότητες που δίνει η λύση SAS High Performance Analytics για αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο!