4 Ιουνίου 2023

Η Home Hardware διαχειρίζεται τα μεγάλα αποθέματα με τη λύση Inventory Analytics

Η εταιρεία λιανικής Home Hardware μειώνει σημαντικά την απογραφή, ενώ ξεπερνά τους στόχους παροχής υπηρεσιών με τη λύση Blue Ridge SaaS Inventory Analytics.

 

Η μεγάλη καναδική εταιρεία Home Hardware εφάρμοσε μια νέα λύση επιχειρηματικής ευφυΐας και inventory analytics. Στόχος της ήταν να βελτιώσει την απογραφή αυξάνοντας τη γνώση των δεδομένων της αλυσίδας παροχής και αποκτώντας τα εργαλεία για την ανάλυση αυτών των πληροφοριών. Η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Blue Ridge που εδρεύει στην Ατλάντα, έναν πάροχο-ηγέτη όσον αφορά τη βελτιστοποίηση και τις λύσεις analytics της ζήτησης που έχει να κάνει με τη SaaS.

 

Η ομάδα στην Home Hardware ξεπέρασε τον στόχο της και συνεχίζει να πετυχαίνει σημαντικά αποτελέσματα με την εφαρμογή της Blue Ridge CLARITY Analytics solution. Τα αποθέματα εμπορευμάτων μειώθηκαν κατά περίπου 70%. Από το ένα τρίμηνο στο άλλο, η μέση απογραφή μειώθηκε κατά $10 εκατομμύρια, ενώ ξεπέρασε έναν στόχο παροχής υπηρεσιών της τάξεως του 97%. «Η λύση CLARITY μας υποχρεώνει να προλαμβάνουμε παρά να θεραπεύουμε. Σε κάνει να κοιτάς πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να κοιτάξεις», σημείωσε η Cathy Pinder, υπεύθυνη απογραφής στη Home Hardware.

 

Η Home Hardware είναι μια εταιρεία χονδρικής με πάνω από 1000 ανεξάρτητα καταστήματα.