19 Ιουλίου 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ BUSINESS DISCOVERY WORLD TOUR ATHENS ΑΠΟ ΤΗΝ QLIKVIEW HELLAS

Η μεγάλη σημασία που έχει στις μέρες μας η απλότητα & η αμεσότητα της πληροφορίας, έρχεται να συζητηθεί στο Business Discovery World Tour Athens που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Ledra Marriott στην Αθήνα από την QlikView Hellas.

 

Μεγάλο πλεονέκτημα της εκδήλωσης θα είναι οι ομιλητές της, οι οποίοι στη πλειοψηφία τους θα είναι οι ίδιοι οι πελάτες του QlikView, στελέχη μεγάλων εταιριών όπου θα μοιραστούν την εμπειρία τους από το QlikView και πως η απλότητα και η ευχρηστία της πλατφόρμας βοήθησε σημαντικά την Εταιρία τους. Επίσης, θα συμμετέχουν επίτιμοι ομιλητές, εξειδικευμένοι στην ανάλυση και χρήση της πληροφορίας , στελέχη του QlikView από Ελλάδα και εξωτερικό όπως επίσης και συνεργάτες από τον χώρο της τεχνολογίας.

 

Το Business Discovery World Tour Athens, φιλοδοξεί να αναλύσει την αναγκαιότητα των εργαλείων Business Intelligence στον επιχειρηματικό κόσμο και να παρουσιάσει τις δυνατότητες του QlikView στην Ελληνική αγορά.

 

Η πλατφόρμα QlikView με την εξαιρετική της τεχνολογία προσφέρει σημαντική βελτίωση στην ανάλυση δεδομένων με σημαντικά χαμηλό κόστος, παρέχοντας στον χρήστη άμεσα αποτελέσματα.

 

«Μήπως η σωστή κίνηση για σας και την επιχείρησή σας είναι το QlikView;» Το Business Discovery World Tour Athens είναι ΕΔΩ για να σας απαντήσει!