8 Δεκεμβρίου 2023

H εκδήλωση Cloud Odyssey έρχεται και στην Αθήνα στις 27 Μαρτίου

 

Ένα πλήρωμα με κορυφαίους μηχανικούς από τη Γη ξεκινάει το ταξίδι του για το μυστηριώδη cloud πλανήτη Terranuvem. Καθώς ο Αρχιμηχανικός Cyrus Agarwal ετοιμάζει το διαστημόπλοιο για το ταξίδι, πρέπει να πάρει τις σωστές αποφάσεις σχετικά με την αρχιτεκτονική ώστε να είναι έτοιμος για το άγνωστο.
Έτσι, ξεκινάει το
Cloud Odyssey: A Heros Quest, μια επική νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας με την προβολή της οποίας θα ξεκινήσει η εκδήλωση Cloud Odyssey, μέρος μια διεθνούς σειράς ημερίδων που παρουσιάζουν στρατηγικές και πρακτικές λύσεις για το cloud computing. 

 

Νέα

· Η δωρεάν εκδήλωση Cloud Odyssey θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη 27 Μαρτίου, 9-13.00, στον κινηματογράφο Δαναό. Πρόκειται για μια διαφορετική εκδήλωση στην έναρξη της οποίας θα προβληθεί η ταινία επιστημονικής φαντασίας Cloud Odyssey: A Heros Quest.

· Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί το πώς οι λύσεις private cloud της Oracle μπορούν να αλλάξουν έναν οργανισμό παρέχοντας ευέλικτη, επεκτάσιμη και διαμοιράσιμη υποδομή που επιτρέπει την επίτευξη και των πιο φιλόδοξων στόχων του. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν εκτενώς για το πώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα εταιρικό cloud, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού, της παρακολούθησης και της λειτουργίας του.

· Μετά την προβολή της ταινίας, θα υπάρχει τεχνική παρουσίαση με θέμα «Planning, Deploying, and Running Your Cloud». Ειδικός της Oracle θα παρουσιάσει τις διαφορετικές προσεγγίσεις υλοποίησης cloud και βέλτιστες πρακτικές για το πώς τα τμήματα ΙΤ έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους στο cloud.

· Σε συνέχεια της εκδήλωσης και σε διαφορετική ημερομηνία θα διοργανωθούν 2 τεχνικά hands-on workshops για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων τα οποία απευθύνονται σε DBAs, Architects, Middleware, Applications και Systems Administrators .

· Για όσους εκτός Αθήνας ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση αυτή θα μεταδωθεί μέσω Live streaming από το livemedia.gr.

· Για δωρεάν Online εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφές επικοινωνήστε με την κα Ε.Διαμαντή στο marketing_gr@oracle.com και στο 210 6789200

· "Εκτός από το ότι είναι μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, η αποστολή του Cyrus ρίχνει φως στις πραγματικές προκλήσεις που τα στελέχη του ΙΤ καλούνται να αντιμετωπίσουν", σχολίασε ο Moe Fardoost, Senior Director of Product Marketing, Oracle. "Οι θεατές μπορούν να ανακαλύψουν τους κύριους παράγοντες επιτυχίας και της δικής τους διαδρομής στο cloud."

· Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης: bIT, Biztech, Business Analytics, BusinessNews, ComToday, ComBusiness, EMEA, Eπιχειρώ, Greekinformatics, ICTPlus, Infocom, NetFax, Tech Channel Partner