14 Ιουλίου 2024

Η TARGIT Ελλάδος χορηγός στο Hands on Business Finance 2014

Με το μότο «Courage to act», η TARGIT Ελλάδος συμμετείχε στο Hands-on Business Finance 2014 που διοργανώθηκε από το περιοδικό CFO Agenda την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στο Maroussi Plaza.

Στο συνέδριο Hands-on Business Finance, διακεκριμένα στελέχη από τον ευρύτερο χώρο του financial management και εταιρείες όπως Όμιλος ΟΤΕ, Entersoft, Ευρωπαϊκή Πίστη, Baxter Hellas, Verallis, Impact, ELAIS-Unilever Hellas, ICAP, Creta Farm, Retail@Link, Ελληνικά Πετρέλαια, κ.ά. ανέπτυξαν βέλτιστες πρακτικές οικονομικής διοίκησης, διαχείρισης απόδοσης και βιωσιμότητας κόστους, διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου και διασφάλισης εσόδων. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις της τεχνολογίας καθώς και για σύγχρονες στρατηγικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τα οφέλη τους για τις επιχειρήσεις που τις εφαρμόζουν.

Η TARGIT Ελλάδος, για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με την ομιλία του κ. Αριστείδη Βάσση, Εμπορικού Διευθυντή της TARGIT Ελλάδος, ο οποίος μέσα από τη δική του οπτική παρουσίασε σύντομα και με σαφήνεια τα οφέλη που απορρέουν από την παρακολούθηση των financial analytics & predictive analytics και έδωσε στους σύνεδρους ιδέες για την επιλογή των σωστών οικονομικών δεικτών που θα υποστηρίξουν στη συνέχεια την λήψη ορθών επιχειρηματικών αποφάσεων από την Οικονομική Διεύθυνση.