14 Ιουλίου 2024

ANALYTICAL VIEW: Δυναμική καθιέρωση στην αγορά των Analytics, μέσω της συνεργασίας με τη SAS

Η Analytical View, μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, καταφέρνει να εδραιωθεί στην αγορά ως μία από τις πλέον δυναμικές εταιρίες υλοποίησης SAS λύσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ως  “ SAS Consulting Silver Partner”, υλοποιεί έργα υψηλών προδιαγραφών σε κορυφαίους οργανισμούς και επιχειρήσεις.


Η Analytical View ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Μάρτιο του 2013 και από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της, εδραιώνεται ως μία από τις πλέον δυναμικές εταιρίες υλοποίησης Analytics σε Ελλάδα, Κύπρο & Βουλγαρία.

Η Analytical View συνεργάζεται με την SAS, ηγέτιδα στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών Business Analytics,  ως “SAS Consulting Silver Partner”. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, υλοποιούνται έργα υψηλών προδιαγραφών σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ομάδα της απαρτίζεται από επαγγελματίες του χώρου με εμπειρία και εξειδίκευση κυρίως  στους τομείς των Business Analytics, Data Integration, Data Quality, Business Intelligence, Visual Analytics και Predictive Modelling.

H Analytical View εστιάζει στην ικανοποίηση του πελάτη παρέχοντας άψογη υλοποίηση και άμεση παράδοση των SAS λύσεων χάρη στην εμπειρία και τη τεχνογνωσία της.