1 Οκτωβρίου 2023

Η εταιρεία συμβούλων και αναλυτών Big Data Experfy συγκεντρώνουν 1, 5 εκατομμύρια δολάρια

Επενδυτές που συμπεριλαμβάνονται είναι ο πρόεδρος και CEO του XPRIZE, Πέτρος Διαμαντής, ο Tarun Khanna, Καθηγητής στο τμήμα των επιχειρήσεων του Harvard,  ο πρόεδρος του Intrado, George Heinrichs, η πρώην προϊσταμένη στο τμήμα καινοτομίας στο Γραφείο Διεθνούς Ανάπτυξης,  Maura O'Neill, ο πρώην πρόεδρος του πανεπιστημίου Singularity Neil Jacobstein, ο παγκόσμιος επικεφαλής των συμφωνιών εμπορίου της Thomson Reuters, Miftah Khan, και ο συνιδρυτής του Smart Launch, Rawy Iskander.

Η Experfy που ιδρύθηκε το 2014,  προσφέρει μια αγορά για επιστήμονες δεδομένων, η οποία είναι παρόμοια με αυτές που προσφέρονται από εταιρίες όπως Upwork Global Inc. και Freelancer Technology Pty. Ltd.  για πιο γενικές ικανότητες.

Ο στόχος της εταιρίας είναι να μαζέψει τα πιο υψηλού κύρους δεδομένα και τους καλύτερους αναλυτές, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι να εργαστούν οποιαδήποτε στιγμή, “όχι μόνο να κατέχουν ικανότητες πάνω σε αλγορίθμους αλλά και μια βαθιά γνώση πάνω στον τομέα αυτό’’.

Η Experfy αναφέρει πως θέλει να βοηθήσει της επιχειρήσεις να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα ανάλυσης για να αυξήσουν την ταχύτητα λήψης αποφάσεων, διαχείρισης ρίσκων και  κατανόησης των αναγκών των καταναλωτών, ενώ παράλληλα  να ταράξει τα νερά στον τρόπο που δίνονται οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για Big Data.

“Παρέχουμε δύναμη και στους πελάτες και στους ειδικούς δεδομένων με το να τους φέρνουμε σε μια κοινή πλατφόρμα, η οποία ελαχιστοποιεί τα διοικητικά έξοδα και εξασφαλίζει πλήρη εχεμύθεια. Η Experfy είναι εδώ για να φέρει μια καινούργια εποχή, στην οποία υψηλόβαθμες συμβουλές θα γίνονται μέσω Cloud κατά παραγγελία.’’