29 Μαρτίου 2024

Mε εορταστικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το SAP Forum Athens που διοργάνωσε η SAP Hellas και οι συνεργάτες της.

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσότερων από 700 στελεχών της Ελληνικής αγοράς πραγματοποιήθηκε χθες από τη SAP Hellas και τους συνεργάτες της το SAP Forum Athens. Το συνέδριο με θέμα «Experience the Future of your Business» είχε ως στόχο την παρουσίαση και εκπαίδευση των παρευρισκομένων σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τις καινοτομίες που προσφέρει η SAP στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης 20 ετών δραστηριοποίησης και καινοτομίας της SAP Hellas στην Ελληνική αγορά, το συνέδριο είχε εορταστικό χαρακτήρα προβάλλοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της κατά τις 2 τελευταίες δεκαετίες, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις τοποθετήσεις των συνεργατών της που προβλήθηκαν μέσω επετειακών videos.

Στην ολομέλεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από τον Steve Στάθης Τζικάκης, Sr Vice President, General Manager, SAP South Europe για τις ευκαιρίες που αναπτύσσει η παγκόσμια αγορά όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία καθώς και  όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στις περιοχές του cloud computing, του enterprise mobility και των business analytics ενώ ο Μάνος Ραπτόπουλος, Managing Director, SAP Hellas & Cyprus, Head COO South Europe, έδωσε επετειακή χροιά στην εκδήλωση κάνοντας αναδρομή στα 20 χρόνια  παρουσίας εταιρείας στην Ελλάδα.  Τη συγκροτημένη πολιτική της SAP στον τομέα του Cloud ανέπτυξε από το βήμα του SAP Forum  o Per Stritich, Vice President Cloud Solutions, SAP South Europe.  Στη στήριξη της SAP και της Real Consulting για τη δημιουργία μιας Cloud πλατφόρμας που θα υποστηρίζει τα καρκινοπαθή παιδιά της ΜΚΟ "Ελπίδα", αναφέρθηκε ο Καθηγητής Χρήστος Ζερεφός.  Τέλος κατά τη διάρκεια της ολομέλειας πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των SAP Quality Awards στη μεσαία κατηγορία στις εταιρείες:  η Chipita, η Attica Holdings SA η Nest Investments (Holdings) Ltd και στη μικρή κατηγορία:  η Business Exchanges SA, E.J. Papadopoulos SA και  DESFA SA.

Στις 6 συνεδρίες που εξελίχθηκαν παράλληλα, οι σύνεδροι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις συνεργατών και ειδικών της SAP από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να αντλήσουν επιπλέον γνώσεις στο πλαίσιο προβολής case studies εταιρειών.

Στο κλείσιμο του συνεδρίου ο Αρίστος Δοξιάδης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του «Τα νέα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας και οι στρατηγικές των επιχειρήσεων» μίλησε με τους εκπροσώπους τριών  εταιρειών: την κ. Κίρκη Καλαντζή, Sales Manager Coral, κ. Νίκο Αναγνώστου, Ιδρυτή Discover Room και κ. Γιάννη Δοξαρά, CEO Warply.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Cisco, Deloitte, ΗP, Real Consulting/Assertive, Accenture, Alexander Moore, Byte, ddSynergy, Fujitsu, Microsoft,Singular Logic, Teka Systems, Elsop, Intrasoft International, Relational, StepOne. Χορηγός wifi hotspot: Hol, Χορηγός Conference Experience: Conferience. Χορηγός εξοπλισμού: Samsung.

Tέλος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεδρίου οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν κοινωνικό έργο καθώς για κάθε αγορά cupcake η SAP Hellas μαζί με τα Ελληνικά Πετρέλαια διπλασίασαν το ποσό με σκοπό να το διαθέσουν στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί».